Суспільство

У Прилуцькому районі «Наш край» врятував від закриття дві школи

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» у Прилуцькій районній раді виступили за збереження двох навчальних закладів, щодо яких були подані проекти рішення про їх реорганізацію, а по суті – закриття.

Із ініціативою не закривати Удайцівську та Рудівську ЗОШ виступили депутати від «Нашого краю» Ольга Кривич, Людмила Андрієвська та керівник фракції «Наш край» у райраді Лідія Шевченко. Так, Людмила Андрієвська наголосила, що школи на селі врятує наявність робочих місць. «Сільським головам треба працювати над залученням молоді у села, а ми, підприємці, дбатимемо про роботу», – сказала вона.

 

Також депутати райради проголосували за складення повноважень Людмилою Андрієвською, подякувавши їй за спільну роботу. Адже вона як черговий кандидат за списком партії «Наш край» стане депутатом Чернігівської обласної ради.

й2

Загалом під час засідання сесії депутати розглянули майже три десятки питань, що стосуються соціально-економічного розвитку Прилуцького району. Під час сесії також відбулося нагородження почесною грамотою депутата райради від партії «Наш край» Сергія Петренка за вагомий особистий внесок у розвиток району.

й3

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. не понял кто это удаляет коменты, смелый или бессмертный, ладно напишем так наш край сжечь!!!

    1. Коментарі, де присутня ненормативна лексика, видаляються. Просимо Вас поважати етичні норми і дотримуватися правил.

Back to top button