Суспільство

У Семенівці провели конкурс дитячого малюнка «Дзвони Чорнобиля»

Наближається сумна дата для українського народу та всього світу – 35-ті роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Після 26 квітня 1986 року світ розділився на «до» і «після». У ці дні ми вшановуємо людей, які, ризикуючи життям і здоров’ям, виконали свій святий обов’язок, рятуючи від біди не одне покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОДА відкрилися експозиції, присвячені Чорнобильській катастрофі

З метою гідного вшанування мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС –мешканців Семенівської громади, виховання у підростаючого покоління поваги до трагічних подій 86-го року, відділом освіти, молоді та спорту спільно з ГО «Спілка ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС Семенівщини» було проведено конкурс дитячого малюнка «Дзвони Чорнобиля».

На конкурс подано 27 робіт з 6-ти закладів загальної середньої освіти громади. Учнівські роботи передають глибоку тугу та печаль події, наслідки якої ми відчуваємо і зараз. Діти через символічні образи дзвонів суму, чорних птахів та мертвих дерев показують шкоду, нанесену Землі  атомом, що вийшов з-під контролю.

Малюнки учасників незабаром будуть розміщені у Семенівській дитячій бібліотеці.

Семенівська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button