Суспільство

У школах Менської ОТГ канікули триватимуть до 20 січня

Через зростання захворюваності на грип і ГРВІ в більшості шкіл Менського району оголошено карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація в школах Чернігівщини: де гуляють на карантині

Рекомендаційним листом за підписом начальника відділу освіти Менської міської ради Юрія Мишкіна канікули в школах об’єднаної територіальної громади продовжено до 20 січня. З таким формулюванням: «із метою запобігання поширенню вірусних захворювань серед учнів Менської ОТГ».

У свою чергу начальник відділу начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Менської районної державної адміністрації Віктор Ємець повідомив, що решта шкіл району розпочне навчальний процес уже з наступного понеділка, 14 січня. Але з умовою регулярного моніторингу ситуації з захворюваністю учнів. Якщо епідемічна ситуація загострюватиметься, локально оголошуватимуть карантин.

Джерело: Susidy.city

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ теперь что бы подтянуть живот, накачать пресс, убрать бока и сделать тело красивым не нужно сидеть на диетах и заниматься в спортзале! Недавно опробовал уникальный пояс миостимулятор с помощью которого я убрал пузо и накачал пресс, руки и спину всего за две недели не выходя из дома (просто надел и включил). На днях купил пояс девушке, и вышло в 2 раза дешевле чем я брал, советую купить пока такая акция! А вычитал о нем у этого чувака —- http://gg.gg/moipres

Back to top button