Суспільство

У Сновській ОТГ оголосили конкурси з нагоди Дня незалежності України та Дня міста

24 серпня у Сновську відзначатимуть День незалежності України та День міста. З цієї нагоди міська влада оголосила кілька конкурсів.

Фестиваль-конкурс «Свято борщу в м. Сновськ»

Проходитиме 24 серпня у міському парку. Участь у фестивалі можуть взяти колективи підприємств, організацій, установ міста і громади, заклади громадського харчування, громадські об’єднання, мистецькі колективи, незалежно від місця проживання та реєстрації, або окремі жителі громади. Критерії оцінювання: смак та оригінальна презентація. Місце приготування страви не впливає на результат оцінювання. Заявки на участь оргкомітет приймає до 10 серпня поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Десни: стартував конкурс фотографії

Фотоконкурс за ініціативи громадської організації «Українське покоління»

На знімку розміром А4 (21х24 см), поданому на конкурс, має бути одночасно зображено родинне покоління – від прабабусі (прадідуся) до онуків-правнуків. Критерії оцінки: оригінальний сюжет фото та масовість родичів на знімку. Останній день прийому фотографій оргкомітетом – 17 серпня.

Конкурс з благоустрою «Сновськ – наш дім»

Визначення переможців серед торговельних закладів, закладів громадського харчування та офісів на «Кращий благоустрій прилеглої території», а також визначення «Приватного будинку зразкового утримання». Критерії оцінки: сучасність, естетика, неповторність ідеї, озеленення, функціональність. Заявка подаються у письмовій формі до 17 серпня із зазначенням юридичної/фактичної адреси, прізвища, імені, по-батькові конкурсанта, фото території об’єкта, контактного номера телефона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У туристичній сфері Чернігівщини обирають найкращих

Комісія залишає за собою право нагородити власника приватного будинку чи керівника установи за зразкове утримання прилеглої території і її оригінальне естетичне оформлення навіть якщо ними не було подано заявки на участь у конкурсі з благоустрою.

Джерело: сайт Сновської міськради

Ще статті по темі

Back to top button