Суспільство

У Сновську апогей вандалізму (Фото)

Останнім часом у Сновську дедалі частіше трапляються випадки вандалізму. На території міського парку невідомі особи пошкодили лавочку, зламали верхівку ялинки та огорожу навколо неї, з дитячого майданчика перенесли гойдалку.

Про це повідомляє Сновська міська рада на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновській міськраді прокоментували загадкове будівництво на 5 га

«Також комусь кортіло зробити нецензурний напис на двоповерхівці в центрі міста, а по вулицях Спортивній і Пушкіна зламати вуличні знаки (працівники КП «Щорська ЖЕД» уже відновили ці знаки), перевернути контейнер для сортування твердих побутових відходів біля Коржівського ринку. За цими фактами Сновською міською радою була подана заява до правоохоронних органів. Але зрозуміло, що це зробили наші з вами земляки, знайомі або сусіди. Ми закликаємо вас реагувати на подібні вандальні вчинки, свідків повідомляти поліцію, адже тільки так ми спільно зможемо запобігти їх повторенню», – йдеться у дописі.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ну и куда прячется наша доблесная полиция? Или перед ней теперь не те задачи поставлены?Но налоги на их содержание сдирают с нас!Теперь что,нужно обращение горсовета,что-бы полиция начала выполнять свои непосредственные обязательства?

Back to top button