Суспільство

У Сновську на Герасимовому озері відкрили ялинку (Фото)

Триває цикл новорічно-різдвяних свят. Чарівного свята більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих. Нещодавно у Сновську відкрили ялинку на Герасивому озері (зона відпочинку), які організували небайдужі жителі Сновщини на чолі з Сергієм Вибловим, Олександром Скороход, Миколою Белогуб, Андрієм Сильченко, Анастасією Крот, Наталією Григоровою та іншими.

81882746_1022073568166935_3154383969714176000_o

Біля красуні-ялинки зібралися діти та дорослі,їх було майже 500 чоловік, аби разом взяти участь у чудовому святі.

Творчим колективом будинку культури під керівництвом начальника відділу культури та туризму міської ради Наталії Добненко, народними аматорами, для присутніх було організована цікава та сповнена емоцій розважальна програма.

Лунали привітання із наступаючими новорічними та різдвяними святами від міського голови Олександра Медведьова, депутата міської ради Сергія Виблова.

Вони побажали дітлахам здійснення найзаповітніших мрій, а всім дорослим — щастя, достатку, радості, тепла, злагоди, благополуччя у сім’ях та віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни.

Сергій Виблов подякував усім, хто долучився до наведення порядку на Герасивому озері та організаторам у проведенні свята.

Ваша допомога та підтримка допомогли зробити цьогорічне свято надзвичайно яскравим та незабутнім! Дуже приємно, що у нашому місті, є небайдужі люди, які не покидають наш проект і постійно підтримують втілення наших задумів. Це надихає нас і надалі не зупинятися у плані розвитку нашого відродженого куточку, — побажав Сергій Виблов.

81119401_1022073344833624_5905363372374753280_o

Дітки, які на заході розказували віршики та співали пісні, отримали солодкі подарунки від Сергія Виблова та іграшки від благодійної організації «Аратта». Дитячі забави довкола ялинки наповнили захід позитивною, дійсно новорічною атмосферою.

Крім того, під час свята всі бажаючі могли зігрітися гарячими напоями , скуштувати гречану кашу, яка була приготовлена на свіжому повітрі. Цей захід не залишив байдужим жодного з присутніх і подарував всім справжнє відчуття свята.

Джерело: Сновська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button