Суспільство

У Сосниці підтримують багатодітні родини

*Актуально

У Сосницькій об’єднаній територіальній громаді стартувала благодійна акція «Підтримаймо багатодітну родину». Як повідомив заступник голови Сосницької районної ради Геннадій Смаглюк (представник «Нашого краю»), допомогти родинам земляків, у яких виховують троє та більше дітей, вирішили представники місцевого осередку політичної партії «Наш край».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки народжують на Чернігівщині: матерів-героїнь удостоїли нагород

Депутати-«краяни» проводять цю акцію з підтримки багатодітних родин у своїх округах, передаючи таким сім’ям безкоштовно продукти харчування.

50846297_360256451477146_196127542678126592_n

На переконання Геннадія Смаглюка, багатодітні родини потребують підвищеної уваги і мають бути соціально захищеними. Крім того, в Сосницькій ОТГ «Наш край» вивчає досвід інших громад щодо підтримки родин із дітьми. Адже, приміром, у Кіптівській ОТГ, яку очолює представник «Нашого краю», місцеві родини при народженні дитини від громади отримують 20 тисяч гривень. У Козелецькій громаді ця сума менша – три тисячі грн.

«Ми маємо вивчити це питання, аби з’ясувати, які можливості є в нас, аби підтримати родини з новонародженими та подбати про майбутнє громади», – прокоментував Геннадій Смаглюк.

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button