Суспільство

У Сосницькій громаді військовим допомагають і діти в дитсадках, і дорослі

У Сосницькій громаді постійно відбуваються благодійні ярмарки й акції на підтримку захисників. Активно долучаються до цього школи, дитсадки та багато інших установ, закладів і організацій.

Свіжий приклад – учні, батьки та колектив Чорнотицької школи вкотре провели благодійний ярмарок на підтримку наших захисників. Зібрали 108 700 гривень! А в дитячому садочку «Сонечко» зібрали для ЗСУ 10,4 тис. грн.

«У нас це не вперше, бо і торік люди активно долучалися до таких справ. Тому ми просто продовжуємо цю роботу та стимулюємо, щоб вона відбувалася. До речі, по всіх організаціях, установах, підприємствах вирішили перерахувати одноденний заробіток на потреби ЗСУ. Минулого місяця вже перераховували, а цього ще ні, бо ще зарплати не було. Думаю, що продовжимо ініціативу й на наступні місяці. Треба всім долучатися до допомоги військовим», – упевнений Андрій Портний, голова Сосницької громади.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Замість постаменту пам’ятника Леніну – LED-екран: у Мені зносять нагадування про колишнього вождя (Фото)

Він каже, що побажань, кого саме підтримувати зібраними грошима, немає.

«Установи й заклади самі знають, кого підтримати, передають гроші, куди вважають за потрібне, тобто кому довіряють. Підтримують збори наших місцевих волонтерів, допомагають землякам, які воюють. 

Також підтримуємо ініціативу з дронами, починаємо складати потрошку. То й туди частина фінансування йде, щоб купувати все потрібне для цього заняття», – розповів Андрій Портний.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Сосницька громада

Ще статті по темі

Back to top button