Суспільство

У Сосницькій ОТГ будують сучасний ЦНАП

Під час формування бюджету розвитку Сосницької громади на 2019 рік рада визначила головним пріоритетом будівництво сучасного Центру надання адміністративних послуг – «Європейський ЦНАП для Сосницької громади».

Про це повідомив у Facebook Сосницький міський голова Андрій Портнов.

На виконання цього завдання ОТГ виграла грант від програми міжнародної технічної допомоги U-LEAD з Європою. Тож європейські партнери надають технічну допомогу у матеріальному оснащенні ЦНАП: комп‘ютерна техніка, меблі, обладнання, віддалені робочі місця в селах Волинка, Чорнотичі, Пекарів, інституційна підтримка. А от ремонт приміщення громада має виконати за власні кошти.

Вже виготовлена проектно-кошторисна документація та оголошено тендер на будівництво, після завершення процедур закупівлі одразу розпочнеться будівництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд виділив 70 мільйонів на обладнання для ЦНАПів

«Упевнений, сучасний ЦНАП значно покращить якість надання адміністративних послуг (реєстрація майна та юридичних осіб, видача довідок, реєстрація місця проживання), та багато інших, зручність і комфорт для наших громадян та бізнесу, стануть еталоном справжнього місцевого сервісу!!! Європейському ЦНАПу в Соницькій громаді бути!!!» – написав голова Сосницької ОТГ.

2019_07_23_st_sos_1

Джерело: ОТГ.cn.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button