Суспільство

У Сосницькій ОТГ працюють над оновленням пам’ятників загиблим землякам

*Актуально

У Сосницькій ОТГ «Наш край» опрацьовує питання відновлення і благоустрою території біля пам’ятників землякам, загиблим у роки Другої світової війни. Як повідомила керівник фракції «Наш край» у Сосницькій селищній раді Ніна Смаглюк, це питання розглядалося під час сесії селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край»: освітню і медичну субвенцію в держбюджеті-2019 треба збільшити на 26 млрд грн

За її словами, на особистому прийомі до депутатів «Нашого краю» звернулися місцеві жителі, які висловили занепокоєння занедбаністю пам’ятників загиблим у роки Другої світової війни. «Ми сформулювали депутатський запит і схвалили його під час сесії», — зазначила Ніна Смаглюк. Вона підкреслила, що відділу освіти та культури селищної ради надано доручення провести інвентаризацію пам’ятників не тільки у Сосниці, а й селах громади, визначити їхній стан і підготувати розрахунки вартості робіт. «Потім ці витрати ми передбачимо у бюджеті селища на 2019 рік», — підкреслила Ніна Смаглюк.

Також під час сесії селищної ради депутати «Нашого краю» підтримали внесення змін до бюджету ОТГ, розглянули земельні і питання комунальної власності, а також схвалили бюджетний регламент і положення про проведення громадських слухань в ОТГ.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button