Суспільство

У Сосницькій ОТГ створюють дитячо-юнацьку спортивну школу

*Актуально

У Сосницькій ОТГ «Наш край» ініціював створення дитячо-юнацької спортивної школи «Мрія». Відповідне рішення запропонували і підтримали під час передноворічної сесії депутати від «Нашого краю» Сосницької селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці запрацювала ковзанка

За інформацією заступника голови Сосницької районної ради Геннадія Смаглюка, спортивна школа раніше працювала в громаді, однак два роки тому її закрили.

«Нині створили дитячо-юнацьку спортивну школу в об’єднаній територіальній громаді. Щодо ремонту приміщення подали проект на фінансування Державного фонду регіонального розвитку. Маємо намір розвивати футбол, волейбол, бокс, вільну боротьбу, а також зимові види спорту», – повідомив Геннадій Смаглюк.

Він висловив упевненість, що у спортивній школі будуть створені необхідні умови для розвитку спорту, популяризації здорового способу життя серед дітей і підлітків Сосницької ОТГ.

Функціонування ДЮСШ дасть можливість юним спортсменам Довженкового краю брати участь у різноманітних спортивних змаганнях обласного і всеукраїнського рівня, що неможливо, коли дитина займається у спортивній секції.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button