Суспільство

У Стольному облаштовують нову гончарну локацію (Фото)

Відомий на Чернігівщині та за її межами гончар Олег Луцук заінтригував повідомленнями, що у Стольному з’явиться нова гончарна локація, куди зможуть приходити і діти, і дорослі, аби познайомитися з гончарним мистецтвом.

«Я змінив місце роботи. Звільнився з Менської станції юних техніків, бо у шкільному приміщенні, де розташовувалася моя майстерня, нині облаштували укриття. То умови для роботи і занять із дітьми стали не дуже сприятливі.

Щойно вирішив звільнитися, з’явились пропозиції перейти у відділ культури, і на сесії міськради передали приміщення у Стольному на баланс відділу культури. І тепер майстерня розташовуватиметься в самісінькому центрі села – в одному приміщенні зі старостатом і поштою, доволі зручне приміщення з окремим входом. Діти будуть тільки в плюсі від цього», – розповідає Олег Луцук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відкрили рух ще двома відбудованими мостами

Нині всі турботи пана Олега – про облаштування нової локації. Роботи ще чимало. Адже хоче, щоб усе було більш-менш презентабельним, із косметичним ремонтом. 

Гончар розповів, що наразі ремонт триває, адже на практиці виявилося не все так просто, як у теорії. Але, за його словами, це лише технічні труднощі.

Олег Луцук каже, що з усіма викликами хоче впоратися якнайшвидше. Щойно локація запрацює, повідомить через Facebook. Нині ж усі його турботи – про облаштування нового простору.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button