Суспільство

У страшній ДТП на Чернігівщині загинула сестра покійного героя АТО

ЧЕline вже повідомляв про жахливу трагедію – аварію, що сталася на ділянці дороги між с. Шкробове Сновського району й с. Соснівка Корюківського району. Тоді загинула 33-річна жінка, а її травмовану доньку доставили до лікарні.

Наразі нам вдалося з’ясувати подробиці цієї моторошної справи.

Виявилося, що загибла жінка – сестра Юрія Костюченка із села Займище Сновського району, який був командиром екіпажу танку 1-ї бригади. Вся бригада разом із командиром загинула 4-го жовтня 2014-го року під Донецьким аеропортом. Тепер же у двері до родини постукало нове горе.

«Про жінку відомо, що вона була заміжня, чоловік працює в Сновську. Разом виховували троє дітей – двох дівчаток і хлопчика. В аварію потрапила середня, 12-річна донька», – розповів ЧЕline керівник Сновської ОТГ Олександр Медведьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір загинула, дитина в реанімації: подробиці жахливої ДТП

Він також повідомив, що, ймовірно, допомагатиме доглядати дітей бабуся – матір загиблої жінки.

«Поховала сина, а тепер пережила друге отаке горе. Живе вона сама. Але, коли ми приїжджали на річницю загибелі Юрія, вона з дочками була. Тепер у матері залишилась тільки одна донька», – сказав очільник ОТГ.

Учора, 13 лютого, загиблу в ДТП жінку поховали поруч із братом на кладовищі в Займищі.

Працівники Сновської міської ради, співчуваючи родині, зібрали допомогу і передали її чоловіку загиблої. Та матері дітям уже не повернути…

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button