Суспільство

У Талалаївській ОТГ працюють над Стратегією розвитку громади

*Актуально

Політична партія «Наш край» у Талалаївську сільську раду об’єднаної територіальної громади (Ніжинський район), де перші вибори відбудуться 22 грудня, висунула 25 кандидатів. Це професіонали своєї справи, лідери громадської думки, ті, кому не байдужа доля майбутньої Талалаївської громади та її жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК призначила вибори у громадах на Чернігівщині

Команда «Нашого краю» у Талалаївській ОТГ підтримує децентралізацію і вважає її однією з основних реформ, що зараз відбуваються в Україні. Адже саме децентралізація дає можливість людям вирішувати нагальні питання на місцях.

Команда «Нашого краю» йде у Талалаївську ОТГ, щоб ефективно працювати. Ще одним із пріоритетних завдань для кандидатів від політичної сили є створення у громаді нових робочих місць. Представники «Нашого краю» разом із кандидатом на посаду сільського голови Талалаївської об’єднаної територіальної громади Сергієм Гусєвим розробляють Стратегію розвитку ОТГ на 2020–2026 роки.

«Щоб наша діяльність була планомірною і стратегічно виваженою, треба визначити найбільш проблемні «точки», які потребують негайного втручання, і «точки росту» – те, що принесе економічну вигоду громаді. Стратегія розвитку – це настільна книга громади, що стане дорожньою картою, згідно з якою громада буде рухатися. Усі ми хочемо асфальт, водогін, каналізацію тощо, але, доки ми не почнемо економічно зростати, то не зможемо бути ефективними», – зазначають представники політсили.

Серед кандидатів «Нашого краю» – оператор поштового зв’язку АТ ДОПП «Укрпошта» в с. Талалаївка Любов Хомич, директор Талалаївського ДНЗ «Лелеченька» Світлана Загірняк, директор ФСГ «Десна» Вадим Явон, пенсіонер Олексій Носенко, діловод-касир Безуглівської сільської ради Любов Курило, завідувачка ФАПу у с. Безуглівка Наталія Медведчук, директор Кропивнянського навчально-виховного комплексу «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ступенів Олена Ляшенко та інші.

Висуванці від «Нашого краю» у Талалаївській об’єднаній територіальній громаді готові працювати заради розвитку своєї ОТГ. Вони йдуть на вибори, аби забезпечити сталий і збалансований розвиток нашого краю.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button