Суспільство

На благодійному ярмарку у Ніжині зібрали 18 тисяч гривень на допомогу ЗСУ (Фото)

17 жовтня в Ніжинському фаховому медичному коледжі відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Ярмарок згуртував весь студентський та викладацький колектив в єдину команду.

Студенти 1-2-х курсів приготували смачну випічку: тістечка, кекси, а працівники та студенти старших курсів із задоволенням їх купували. На ярмарку панувала атмосфера добра і позитиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли я виросту то стану поліцейською!» – правоохоронці Чернігівщини здійснили мрію 4-річної Настуні з Добрянки

А також в холі першого корпусу була проведена виставка неймовірних за своєю красою та оригінальністю квіткових композицій на українську тематику «Квітни, наша люба Україна!». З метою вшанування пам’яті полеглих героїв, студенти коледжу поклали квіти до меморіальних дошок на території навчального закладу та стендів загиблих захисників на Алеї Слави.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 18 тис. грн. Зібрані кошти були передані військовому капелану, настоятелю церкви Всіх Святих отцю Сергію, що в подальшому будуть витрачені на закупівлю тепловізорів для військових, наших земляків, які мужньо захищають Україну від ворога та наближають нашу Перемогу!

Пам’ятаємо, сила в єднанні! Слава Україні! Героям Слава!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Ніжинський Фаховий Медичний Коледж

Ще статті по темі

Back to top button