Суспільство

У центрі уваги — проблемні питання жителів Новгород-Сіверського району

*Актуально

Зустріч депутатів місцевих рад від «Нашого краю», партійних активістів і прихильників за участі співголови партії, народного депутата Валерія Давиденка відбулася у Новгород-Сіверському. У фокусі уваги – розбудова партійних осередків,  залучення до команди людей справи, а також підготовка до місцевих виборів, що мають відбутися 25 жовтня цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі презентували партію лідерів і господарників: «Наш край» окреслив план роботи партії

«Ми будемо обирати місцеву владу, що визначатиме порядок денний на наступні 5 років. До партії «Наш край», яка об’єднує господарників й ефективно підтримує громади на Чернігівщині, потрібно запрошувати тих людей, які будуть відповідальними і допомагатимуть ефективно розв’язувати проблемні питання людям на місцях», — наголосив він.

Голова виконкому обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика наголосив, що «Наш край» залишається одним із лідерів політичних уподобань жителів Чернігівщини, маючи за підсумками виборів в ОТГ упродовж останніх років, 208 депутатів громад. «Там, де об’єднані громади, очолюють представники «Нашого краю» або депутати мають більшість у раді, є успішні проекти, території розвиваються. Для прикладу можна згадати Кіптівську, Носівську, Батуринську громади», — зазначив Юрій Музика.

Політична сила в області має низку успішних проектів – від запровадження цільових програм до вирішення конкретних проблем у населених пунктах. Так, за сприяння партії у кількох селах Новгород-Сіверського району впорядковані криниці. Він також наголосив, що і надалі команда «Нашого краю» готова працювати над вирішенням актуальних місцевих проблем. Серед них – ремонт доріг місцевого значення, забезпечення медикаментами жителів сіл, прокладання водогонів у селах Орлівка і Буда Вороб‘ївська тощо.

Довідка: восени на місцевих виборах у Новгород-Сіверській ОТГ обиратимуть міського голову, 34 депутати і 24 старости.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button