Суспільство

У цьому році в області відремонтують 11 мостів

Зі 150 мостів, які заплановані для будівництва та реконструкції в Україні в рамках програми Президента “Велике будівництво”, одинадцять знаходяться в Чернігівській області. По три оновлених мости отримають громади в Новгород-Сіверському та Чернігівському районах. Ще по два мости відремонтують в Ніжинському та Корюківському районах, один – в Прилуцькому.

Так, прилучани отримають оновлений міст на автомобільній дорозі “Гнатівка — Горобіївка — Савинці”.

Ніжинці  –  через канал біля сіл Рівчак-Степанівка на автодорозі “Носівка — Лосинівка — Велика Дорога” та через річку Остер біля села Адамівка на автомобільній дорозі “Носівка — Держанівка – /М-02/” з під’їздом до села Козари.

Новгород-Сіверщина отримає оновлені мости через струмок на автомобільній дорозі загального користування “Корюківка — Наумівка — Перелюб — Погорільці — Семенівка” з під’їздом до с.Баранівка; через ріку Десна на автомобільній дорозі місцевого значення Новгород-Сіверський — Бирине; та через річку Малотеч на автомобільній дорозі місцевого значення “Троїцьке — Ларинівка”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які дороги цьогоріч ремонтуватимуть на Чернігівщині

В Корюківському районі капітально відремонтують міст через струмок на автомобільній дорозі місцевого значення “Чорнотичі — Кудрівка — Лозова” та на автомобільній дорозі місцевого значення “Гвоздиківка — Смяч”.

В Чернігівському районі ремонтуватимуть міст через річку Свишень на дорозі “Довжик — Хмільниця — Роїще”;  через струмок на дорозі “Городня — Кузничі — Деревини” та через канал на автомобільній дорозі загального користування ”Гальчин — Хрещате — /М-02/”, біля села Гальчин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button