Суспільство

У вбранні якого кольору найкраще зустрічати прийдешній 2024 рік: рекомендації чернігівцям

До Нового року – рукою подати. І зустріти його хочеться так, щоб новий рік був прихильним до вас упродовж наступних 365 днів. Відповідно до східного календаря, новий рік буде роком Дерев’яного Дракона. Його вважають найблагополучнішим з-поміж усіх, оскільки покровитель уособлює в собі дух неба і землі, є врівноваженою і спокійною істотою, а заразом харизматичною і цілеспрямованою.

Тож щоб рік видався вдалим, треба зустріти його у вбранні зеленого, золотого, сріблястого, червоного та білого кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні популярна гра в хокей

Якщо з якихось причин вам не пасує така палітра, можна вибрати одяг коричневого, фіолетового та бордового кольорів. І додайте до свого образу багато яскравої фурнітури. Це можуть бути паєтки, стрази, яскрава біжутерія тощо.

Натомість стилісти не радять зустрічати 2024-й у вбранні кольору темного шоколаду, темно-жовтому, чорному, синьому. Ці кольори символізують спокій і буденність, що за темпераментом не збігається з характером Дракона. Символ року, навпаки, підтримує активних і харизматичних людей, які не бояться стати центром уваги.

За словами модних експертів, багато жінок уже кілька років поспіль зустрічають Новий рік у новорічних піжамах. Але це має бути особлива святкова піжама, а не та, що ви вдягаєте кожного вечора. Якщо вам захочеться приміряти на себе саме такий образ у Новорічну ніч, то варто звернути увагу на шовкові піжами з рюшами, пір’ям і яскравими принтами. Тоді ваш образ точно буде найтрендовішим на святі.

За матеріалами Chas News

Ще статті по темі

Back to top button