Спорт

У Городні популярна гра в хокей

Найкращими зимовими розвагами в усі часи були тазалишаються катання на лижах і ковзанах, а ще хокей. Щоправда, зимові розваги дуже залежні від погоди. 

У Городні традиційно взимку заливають ковзанку, адже тут дуже популярна гра в хокей. Причому грають і хлопці,і чоловіки віком за 60 років. До речі, ветеранська команда найбільш активна. 

Цьогоріч ковзанку заливали, але вона вже розтанула. Алетричі в хокей встигли пограти. Переважно грали ветерани, старші за 60 років. Є трохи гравців за 40 років і троєхлопчиків. Небагато охочих. Але й погода не дає тренуватися. Тільки ковзанку заллють, щоб можна було грати, а вона розтає. 

«Торік ми брижі на нашій річці розчищали і там грали. Але цьогоріч річка замерзла не так, як нам хотілося б, бо «каша» зверху – сніг уперемішку з водою. Але будемо чекати, щоб на річці або на стадіоні випала нагодапограти. 

І лижники, до речі, збиралися вийти на лежню, навіть змагання влаштувати, але поки не склалося. 

Наразі ми не засмучуємося, бо зими попереду ще багато. 

Коли в нас була можливість, із хокеїстами зі Сновська грали. Ми цю команду запрошували і вони приїжджали. Щоправда, торік це було лише раз. Востаннє ж ми грали з командою із «Чернігівобленерго». Вона в нас виграла. І ще одна чернігівська команда, коли можливість була, до нас приїжджала», – зазначає завідувач стадіону м. Городня Володимир Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусідська війна: на Чернігівщині влаштували цькування вчительки музики, яка піклується про нічийних тварин

Він також сказав, що й хочеться, щоб стійка погода була, щоб морози постояли, але з іншого боку, і не хочеться морозів, бо ситуація нині така, що треба паливо берегти. 

До речі, знаним хокеїстом у громаді є міський голова Андрій Богдан. 

«Андрій Богдан іноді також виходить на лід пограти в хокей. Але цьогоріч ще не грав. Нині в нього клопотіврізни багато», – пояснив Володимир Пилипенко.

Ірина Осташко 

Ще статті по темі

Back to top button