Суспільство

У вересні жителі Чернігівщини заплатили за комуналку 127 мільйонів гривень

У вересні 2019 року жителями області сплачено за житлово-комунальні послуги 127 млн.грн, що становить 107% нарахованих за цей період сум (за рахунок погашення боргу попередніх періодів), за електроенергію –   63 млн.грн. Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги (з урахуванням електроенергії) становили 708 грн.

На кінець вересня 2019 року населення області заборгувало за постачання природного газу 391 млн.грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 156 млн.грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 54 млн.грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 43 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 13 млн.грн., за постачання електричної енергії – 79 млн.грн.

Борги 3 місяці і більше за постачання природного газу мали 59% користувачів, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 35%, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 20%,            за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 11%, за вивезення побутових відходів та за постачання електричної енергії (по 10%).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Головне управління статистики у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button