Суспільство

У Вертіївській ОТГ відкрили пожежне депо

31 серпня у Вертіївській ОТГ відкрито депо підрозділу місцевої пожежної охорони.

Під час урочистостей полковник служби цивільного захисту Олександр Нагуло вручив керівникові пожежної команди сертифікат на пожежно-рятувальний автомобіль. Йдеться у повідомленні ДСНС в області.

– В рамках децентралізації, яку проводить керівництво Держави, одним з основних напрямків реформування є створення розгалуженої мережі місцевих пожежних команд. Це «необхідно заради того, щоб зменшити час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виникнення пожежі або надзвичайної ситуації, а це завжди вчасно надана допомога тим громадянам, які її потребують. Вогнеборці місцевих пожежних команд є надійними помічниками підрозділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, – зазначив у своєму виступі Олександр Нагуло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Незалежності з незалежною медициною: у Кіптівській ОТГ відкрили амбулаторію

До штату місцевого підрозділу місцевої пожежної охорони увійшли 8 вогнеборців, а у цілодобовому режимі несуть службу двоє співробітників.

Порадували присутніх яскравими виступами дитячий колектив вихованців старшої групи «Дзвіночок» дошкільного навчального закладу «Колосок» та місцевий аматорський колектив «Любисток».

Освячення підрозділу і техніки провів настоятель Свято-Миколаївської церкви с. Вертіївка отець Василь.

Після урочистого перерізання жовто-синьої стрічки почесні гості та мешканці громади мали змогу оглянути приміщення підрозділу, ознайомитися з технікою та озброєнням рятувальників.

Джерело: otg.cn.ua

Ще статті по темі

Back to top button