Суспільство

У вівторок чернігівські абітурієнти складатимуть ЗНО з математики

Завтра, 22 травня, розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Майбутні абітурієнти проходитимуть перший тест — математику. У Чернігові для складання тесту з математики зареєструвалися 1763 випускника цього та попередніх років.

Про це повідомляє Чернігівська міська рада.

За інформацією навчально-методичного центру управління освіти міської ради, у місті відкриються 7 пунктів тестування. А саме: у школах №№ 32, 33 та у вищих навчальних закладах — Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Чернігівський національний технологічний університет, Академія Державної пенітенціарної служби України, коледж транспорту та комп’ютерних технологій, коледж економіки і технологій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До уваги чернігівських абітурієнтів: новації ЗНО – 2018

Наступне тестування — з української мови і літератури відбудеться вже 24 квітня. Цього року сертифікат з української мови та літератури залишається обов’язковим для вступу до вищих навчальних закладів. Для проведення ЗНО з української мови та літератури у місті  працюватимуть 16 пунктів тестування.

Результати цих тестів для випускників цього року зараховуються як державна підсумкова атестація. Правильні відповіді оголошуються наступного робочого дня після проведення тестування.

ЗНО-2018 триватиме по 13 червня. Результати ЗНО з української мови та літератури, математики, а також іноземних мов та біології повідомлять не пізніше 15 червня.

Ще статті по темі

Back to top button