Суспільство

Учасники Міжрегіонального форуму «Відновлення економіки деокупованих територій» приїхали до Чернігова з бізнесовими ідеями

Сьогодні, 25 січня, в Чернігові відбулася фінальна частина Міжрегіонального форуму «Відновлення економіки деокупованих територій», що об’єднав учасників із Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Донецької областей. Це представники влади, народні депутати, урядовці, а також бізнесмени.

Організатори розповіли, що мета форуму – відновлення бізнесу в шести прифронтових територіях. А підсумком його стануть напрацювання дорожньої карти бізнесу та регіональної влади, яку направлять до урядових структур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорний хліб шкідливий для всіх птахів: чернігівський еколог розповів, чим підгодовувати пернатих

Представники бізнесу, які приїхали до Чернігова, зазначають, що такі зустрічі для них дуже корисні, адже насамперед дають можливість обмінятися досвідом, контактами та знайти нових партнерів.

Зокрема, ділових партнерів на Чернігівщині шукає Володимир Лук’яненко з Донецької області.

«Мій бізнес – виробництво альтернативної енергетики зі сміття. Я приїхав, щоб знайти союзника чи партнера. Зокрема, маю зустрітися з директором Торгово-промислової палати Костянтином Івановим.

У Донецьку я втратив свій бізнес, переїхав до Лимана, там зареєструвався, почав працювати, побудував будинок. Але все довелося залишити, бо росіяни захопили Лиман. Нині наші їх вибили, але там усе зруйноване. Тож сьогодні я на Чернігівщині та шукаю однодумців», – пояснив Володимир Лук’яненко.

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button