Суспільство

Учасники ЗНО зможуть змінювати місце складання іспитів

Учасники ЗНО, які проживають далі, ніж за 150 кілометрів від місця складання іспитів, можуть його змінити з 6 по 18 травня.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки.

Таку ж можливість мають ті учасники, чиє місце проживання та заклад освіти, в якому вони складатимуть ЗНО, територіально в різних областях.

Як пояснили в міністерстві, таке рішення зумовлене тим, що на час карантину багато учнів шкіл-інтернатів, закладів професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти поїхали додому в іншу область або на велику відстань від свого закладу освіти. Тому вони можуть мати незручності з доїздом до населеного пункту, зазначеного ними раніше під час реєстрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО-2020: у МОН роз’яснили особливості та строки проведення цьогорічного тестування

Аби змінити місце складання іспитів, варто звернутися до керівника свого закладу освіти та вказати місце свого перебування на час проходження сесії ЗНО. Керівники закладів освіти, зі свого боку, мають внести зміни до реєстраційних даних.

Нове місце складання ЗНО може бути в населеному пункті, який максимально наближений до місця проживання або перебування учасників.

Докладніше ознайомитися з інформацією щодо процедури зміни місця складання ЗНО можна в «Кабінеті керівника закладу освіти» на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button