Суспільство

Учні 10-11 класів з прикордонних громад області провели тиждень на Закарпатті

Завдяки програмі Catch-Up Camp від освітньої фундації GoGlobal 56 старшокласників з прикордоння Чернігівщини цей тиждень провели на Закарпатті. Catch-Up Camp пройшов у рамках Програми надолуження освітніх втрат GoGlobal. Про це повідомляють у Чернігівській ОВА.

Для учнів розробили програму та активності з метою надолужити освітні втрати. Зокрема, у кемпі молодь мала змогу покращити свої знання української та англійської мов, а також математики. А головне – насолодитися живим спілкуванням, яке наразі вдома у них забрала війна.

Окрім того, діти презентували свої громади, розробляли проєкти.

Сьогодні за проведену роботу організаторам подякував начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус. Він також поспілкувався з молоддю.

«Потужний мотиватор для мене – ці юнаки та дівчата планують своє життя на Чернігівщині, готові доєднуватися до реалізації проєктів та переймаються насущними проблеми своїх громад», – прокоментував В’ячеслав Чаус.

Довідково

GoGlobal — освітня фундація, мета якої є сформувати соціальний інтелект, творчі та підприємницькі навички у дітей та молоді України. Допомогти GenerationRE, поколінню дітей, які зростають зараз та вже беруть участь у допомозі ЗСУ, відновленні своїх громад та готові будувати повоєнну країну, стати лідерами нової України. Для цього GoGlobal працює як зі школярами та молоддю, так і з вчителями.

Catch-up – це учнівсько-орієнтована програма з надолуження освітніх втрат, що виникли у звʼязку із війною, евакуацією або стихійним лихом.

Ще статті по темі

Back to top button