Суспільство

Уколи краси: для кого і в якому віці?

Сьогодні, щоб усунути виражені ознаки старіння, зробити губи пухкішими, а шкіру пружною, не треба лягати під ніж хірурга. Досягти вираженого результату без оперативного втручання дозволяє ін’єкційна косметологія.

Що є ін’єкційна косметологія?

Цей напрям в естетичній медицині припускає підшкірне введення препаратів за допомогою голки. В якості складів для введення можуть використовуватися вітамінні коктейлі, філери, медичні препарати. Від косметичних процедур уколи краси відрізняє висока ефективність, а від хірургічного втручання – мала травматичність і швидкий результат.

Які ін’єкції краси найпопулярніші й корисні

У ін’єкційній косметології велика кількість самих різних напрямів.

Популярні ін’єкційні процедури:

  • мезотерапія. Процедура припускає введення під шкіру коктейлю на основі вітамінів, білку і природних зволожувачів. Склад підбирається індивідуально для кожного пацієнта;
  • біоревіталізація. Ця методика полягає у введенні під шкіру чистої гіалуронової кислоти. Її доставка активізує природні процеси омолоджування;
  • контурна пластика. Методика дозволяє відновити втрачені об’єми – виконати корекцію зморшок, підкреслити вилиці, зробити губи об’ємніше шляхом філерів на основі гіалуронової кислоти;
  • ботулотоксин. Для ін’єкцій використовується препарат, блокуючий м’язові скорочення, що дозволяє позбавитися від зморшок.

Це далеко не повний список процедур, які може запропонувати ін’єкційна медицина у боротьбі за молодість і красу.

Показання і протипоказання до ін’єкційних процедур

Хоча ін’єкційна косметологія пропонує тільки малоінвазивні процедури, варто розглянути список показань і протипоказань до їх проведення.

Показання:

  • вікові зміни;
  • акне, рубці, пігментація;
  • тьмяний колір обличчя;
  • недолік об’ємів.

Протипоказання:

  • вагітність, лактація;
  • загострення інфекційних захворювань;
  • порушення здатності згущуватися крові;
  • алергія на компоненти препаратів.

Щоб виключити протипоказання і визначити показання, косметолог перед процедурою проводить консультацію з пацієнтом.

У якому віці рекомендовано прибігати до ін’єкційної косметології?

Строгих обмежень за віком в проведенні ін’єкційних процедур немає. Все визначається типом шкіри, доглядом за нею і генетичними чинниками.

Стати затребуваним фахівцем у сфері ін’єкційної медицини допоможе краща в Україні Європейська б’юті бізнес-школа Космотрейд. Наш центр має великий досвід в навчанні професіоналів своєї справи, пропонує багату матеріальну базу і викладацький склад з майстрів європейського рівня. Ми проводимо курси та майстер-класи для фахівців з вищою медичною освітою і без неї. Навчання проводиться з використанням якісних препаратів, в ході програми ви працюватимете з моделями. Освіта з Космотрейд дозволяє стати кращим у своїй справі, підвищити кваліфікацію і розширити перелік своїх послуг. Записатися на курс, уточнити вартість і поставити питання можна на сайті.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button