Суспільство

Українців закликають ввечері обмежити споживання електрики

Внаслідок російських обстрілів у низці областей України відсутнє електропостачання та є перебої у роботі мобільного зв’язку. Всіх українців закликають ввечері 10 жовтня обмежити використання електрики.

Про це повідомляють ДСНСДержспецзв’язку та заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Так, електропостачання станом на 13:27 було відсутнє у 5 областях: Львівській, Полтавській, Сумській, Харківській та Тернопільській. На решті території України електропостачання працює із частковим порушенням.

Перебої з доступністю мобільного інтернету фіксують у Хмельницькій, Львівській, Полтавській областях, Харкові та Житомирі. Ще у низці населених пунктів є проблеми із мобільним зв’язком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОН рекомендує до 14 жовтня перейти на дистанційне навчання

Через проблеми, які виникли внаслідок російського обстрілу, Офіс президента закликав всіх українців намагатися з 17:00 до 22:00 10 жовтня обмежити споживання електроенергії. Це допоможе пройти критичні навантаження наших електромереж.

Раніше в Офісі президента попереджали, що внаслідок масованих обстрілів по Україні в містах та інших населених пунктах можливі перебої з енергоживленням. Потрібно бути готовими до наслідків, аж до віялових відключень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button