Суспільство

Україну та світ очікує один із найскладніших років: прогноз чернігівської тарологині

Перемога – найзаповітніше бажання кожного українця, здійсненняякого кожен із нас чекає в найближчі терміни. Хто знає, можливо,саме 2024-й стане роком, який ми нарешті зможемо назвати Переможним.

Про те, чого очікувати від року Зеленого Дерев’яного Дракона українцям і світовій спільноті, ми розпитали чернігівськутарологиню Оксенію Ровник.

2024 – рік Дракона, доволі агресивного міфологічного створіння. Тож цей рік буде відверто складним як для нашої України, так і для світу. В розрізі світової ситуації чітко програються серйозні геополітичні зміни: катаклізми, біди, війни. Це те, що ми вже наразі бачимо в світовій практиці, утім, цього року це серйозно загостриться. 

Що ж стосується України: прогнозовано, що 2024 стане для нашої країни найагресивнішим роком за весь період повномасштабного вторгнення. В грудні, орієнтовно від дня рівнодення, росія посилить свої терористичні атаки на Україну. Йдеться саме про ракетні удари, використання шахедів. Так, до прикладу, ми вже бачимо значне погіршення ситуації: масовані обстріли Києва, Харкова. Але це, на жаль, лише початок

ЧернігівщинаІнформаційні вкиди на кшталт «повторного наступу» можуть справдитись, утім, не в такому масштабі, який був у лютому 2022 року. Їхня мета не Чернігівщина, а Київ, і вони намагатимуться вчиняти якісь дії, що дали б їм змогу наблизитися до цілі. Через це під загрозою Чернігівщина та Сумщина. Утім, не зрозуміло, що саме вони планують. Тож краще запастися найнеобхіднішими продуктами та ліками. Але важливо не панікувати. Просто будьте уважні та відповідально ставтесядо інформації.

Триватиме загострення орієнтовно до квітня 2024 року  на картах мені лягає доленосна весна. Можливо, це стосується виборів у самій росії; або ж Америці, яка є нашим партнером, нашим союзником. 

Рік насправді дуже важкий, але ми обов’язково вистоїмо. І в Україні обов’язково настане Переможна весна. Адже карти показують мені, що саме весна буде для нас Переможною.

Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button