Суспільство

Укрпошта відкрила передзамовлення на блок марок, присвячених Чернігівщині

Укрпошта випускає поштовий блок, присвячений роковинам закінчення боїв за міста Чернігівщини. Поштовий блок є продовженням серії «Міста-Герої» і присвячений Чернігову, Ніжину, с. Ягідному, с. Семенівці. Ескізи розробила креативна агенція I AM IDEA.

Про це йдеться в повідомленні акціонерного товариства.

Понад місяць, від 24 лютого 2022 року, ворог намагався окупувати територію Чернігівської області, щоб якомога ближче підступитися до столиці. 

Попри небезпеку, місцеві мешканці чинили активний спротив: облаштовували штучні перешкоди для просування ворожої техніки на дорогах, відстежували її рух і передавали інформацію Збройним Силам України, тобто робили все, аби оборонці стримали наступ.

Українські військові відчайдушно боролися за кожен метр рідної землі та вже до 3 квітня 2022 року витіснили російського агресора з усієї території області.

Зі звільненням спокій не повернувся до краю, адже через близькість до кордону з рф ворог має можливість здійснювати постійні ракетні атаки, націлені на населені пункти регіону. 

Та це не стало на заваді активному відновленню після російської навали. Чернігівщина вистояла та відбудовується, а її жителі за свою активну боротьбу заслуговують на найщирішу повагу.

Ще статті по темі

Back to top button