Суспільство

Упродовж учорашнього вечора чернігівські патрульні двічі виїжджали за повідомленнями про загублених дітей

Першого разу повідомлення до поліції надійшло о пів на шосту вечора. На вулиці Івана Рашевського чернігівка звернула увагу на хлопця в брудному одязі та зі шкільним рюкзаком. Дитина здавалася наляканою, тому жінка вирішила зателефонувати 102.

Поліцейським, які прибули на місце, хлопець сказав, що заблукав дорогою з навчання. Поки інспектори спілкувалися з школярем, на службовий планшет надійшла інформація про розшук зниклої дитини. Дані з орієнтування збігалися з даними, які назвала дитина патрульним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Малясова дитина впала у шахту

Охоронці порядку доставили хлопця за місцем мешкання. Туди ж прибув співробітник ювенальної поліції для бесіди з батьками.

Другий випадок стався близько 21:00. І цього разу небайдужа перехожа звернула увагу на дітей. Хлопчик і дівчинка віком близько п’яти років ходили вулицею без дорослих поблизу перехрестя проспекту Миру та вулиці Котляревського.

Прибувши на місце, патрульний екіпаж з’ясував, що діти живуть поблизу 11-го колегіуму. Сюди потрапили під час прогулянки, але розгубилися в незнайомому місці.

Патрульні доставили дітей за місцем мешкання. Також вони поспілкувалися з мамою малечі, щоб вона більш уважно дивилася за дітьми.

Дякуємо чернігівцям за небайдужість! Завдяки вашій уважності діти швидко опинилися вдома.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button