Суспільство

Ускладнено під’їзд до 127 домоволодінь через повінь на Чернігівщині

П’ять річок на Чернігівщині вийшли з берегів. Така своєрідна зимова повінь пов’язана з тим, що протягом останніх років спостерігається тепліша зима, тому танення снігу та льоду відбувається раніше.

«На сьогодні на ділянці річки Дніпро в межах Чернігівського району спостерігається підтоплення всімох населених пунктах. Це перелиті вулиці, ускладнений під’їзд до 127 домоволодінь. По річці Десна – ускладненетранспортне сполучення з трьома населеними пунктами в Новгород-Сіверській громаді. Також проблемним місцем є ріка Снов Седнівської ТГ – сполучення з селом Малий Дирчин, і по річці Сож у межах Чернігівського району ще маємо підтоплення окремих вулиць по селу Старі Яриловичі»,– розповів на брифінгу в ОВАДмитро Дасюк, в.о. начальника оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники Чернігівщини доставляють необхідне жителям громад, які потерпають від повені

Рятувальники спільно з Червоним Хрестом і місцевою владою організували два мобільні пости, що дислокуються в смтРадуль і в межах села Великий Дирчин. Таким чином за період цьогорічної зимової повені вже було надано допомогу 248 особам.

Оксана Замятіна

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button