Суспільство

Успішна франшиза «Сімейна пекарня»

Перша пекарня відкрилася в 2009 році і за 8 років напрацювала успішний досвід на ринку. У 2017 році стартував продаж франшизи «Сімейна пекарня». Перша франшизна точка відкрилася у великому супермаркеті, а після росту її популярності стали відкриватися пекарні і в інших місцях. Незабаром пекарня стала одним з найбільш успішних проектів компанії Fedets Family Bakery. Сьогодні в Україні налічується понад 240 подібних міні-пекарень: в Києві, Дніпрі, Луцьку, Ковелі, Кривому Розі та десятках інших міст нашої країни.

Міні-пекарня та її особливості

Головна ідея проекту — запропонувати українцям свіжу випічку, буквально з печі, приготовану поруч з будинком. Бездоганний смак і аромат випічки оцінили тисячі клієнтів, перейшовши в розряд постійних покупців. Невеликі затишні заклади з атмосферою «як вдома» налаштовують відвідувачів відпочити хвилинку за чашкою кави або чаю зі свіжим круасаном або пиріжком з начинкою.

Для відкриття пекарні необхідно приміщення від 20 кв. м. і 2 співробітники. Приміщення слід шукати у жвавих місцях з високою прохідністю: станції метро, торгові центри, супермаркети, ринкові площі, великі навчальні заклади, спальні райони з високою щільністю населення.

Приміщення повинно розташовуватися на першому поверсі з окремим входом, бажано з заскленим фасадом або з можливістю зробити його максимально відкритим. Також в ньому повинна бути проведена каналізація, водопостачання, система вентиляції, електрика від 17 кВт.

Асортимент продукції складають 45 найменувань хліба та хлібо-булочних виробів, виготовлених за класичною французькою рецептурою. Вартість виробів — від 5 грн і вище. Затребуваний асортимент продукції дозволить окупити внесок вже за 8 місяців.

пекарня 2

Умови придбання франшизи

Франшиза пекарні обійдеться мінімум в 13 тис. дол. без роялті. Вступний внесок — 5 тис. дол. У Franchise Group пропонують відкрити бізнес під ключ, а також надають всі необхідні для успішного старту послуги:

  • дизайн-проект;
  • брендбук;
  • контакти постачальників;
  • маркетингова підтримка;
  • навчання персоналу;
  • розрахунок фінансової моделі;
  • технологічні карти та інше.

Якість продукції, її максимально низька вартість забезпечуються незалежністю від імпорту — виробництво напівфабрикатів налагоджено і в Україні. Це дозволило зробити проект мінімально вимогливим до інвестицій, збільшити його успішність і скоротити період окупності.

Детально ознайомитися з умовами придбання франшизи можна за посиланням https://franchisegroup.com.ua/ru/catalog-franchise/ .

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button