Суспільство

В Ічнянській ТГ працює перший в області поліцейський офіцер громади

15 листопада в Ічнянській територіальній громаді на Чернігівщині розпочав роботу поліцейський офіцер Олександр Генці. Для ефективного обслуговування населених пунктів громада придбала для свого «шерифа» автомобіль.

Поліцейська станція, на якій нестиме службу правоохоронець, оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян, забезпечення публічної безпеки й профілактики правопорушень на території обслуговування. Офіцер громади зможе оперативніше реагувати на виклики людей завдяки придбаному громадою позашляховику Renault Duster. Крім того, Володимир Нідзельський вручив поліцейському помпову рушницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяні та новорічні свята у Чернігові пройдуть без ялинки та казкового містечка на Красній площі

– Я народився в місті Рівне, але з 1996 року живу в Ічні. Дуже люблю своє місто, постійно працюю серед людей. Добре знаю всіх мешканців та в курсі реального стану справ і проблемних питань. Тож коли стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади», без вагань долучився до нього і успішно пройшов усі етапи відбору, – розповідає 29-річний поліцейський офіцер Ічнянської громади Олександр Генці. – Готовий докладати максимум зусиль задля створення безпекового середовища в громаді та забезпечення населення якісним поліцейським сервісом!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button