Суспільство

В Ічнянському районі планується продовжити видобування нафти й газу

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації провів громадські слухання звітів з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності щодо видобування корисних копалин НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» на Софіївському і Бережівському родовищах.

Слухання по Софіївському родовищі відбулись в Южненському старостинському окрузі Парафіївської селищної ради, де громадськість мала змогу задавати питання та отримати більше інформації про діяльність ПАТ «Укрнафта».

Під час громадських слухань представник суб’єкта господарювання розповів про діяльність підприємства, її вплив на довкілля та про заходи, які вживаються для зменшення впливу діяльності на навколишнє природне середовище. Зауваження і пропозиції до планованої діяльності під час слухання були відсутні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила розкрадання нафтосировини з нафтопроводів

По Бережівському родовищі слухання відбулись в Бережівській сільській раді. Громадськість цікавили питання експлуатації родовища, надходжень до місцевого бюджету від сплати податків НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» та можливості допомоги від підприємства в будівництві ділянки дороги з твердим покриттям. Також громадськість цікавила діяльність, яку суб’єкт господарювання здійснює на Петрушівському родовищі, яке теж знаходиться поблизу села Бережівка

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А громада не поинтересовалась почему ей продают собственный газ по европейским ценам?

  2. похоже на то что ты и тот чувак дободятлы, которых просто развели как жлобов)))

Back to top button