Суспільство

В області тимчасово обмежили рух для вантажівок

Аби зменшити руйнування асфальтобетонного покриття доріг при температурі повітря вище +28С, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області з травня цього року в денну пору доби застосовує обмеження та заборону руху автодорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Чернігівській області.

Крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві вантажівки сміття – військові зайнялися благоустроєм

Відтак, на автомобільних дорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються 900 майданчиків у смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Дотримання водіями вагових параметрів ы вимог дорожніх знаків здійснюватиметься територіальними підрозділами Укртрансбезпеки та відповідними обласними підрозділами Національної поліції України.

«Укравтодор» просить користувачів доріг ы перевізників сприяти збереженню доріг від передчасних руйнувань і дотримуватися умов тимчасових обмежень руху.

Ще статті по темі

Back to top button