Суспільство

В Одесі презентували цікаві та унікальні туристичні локації Чернігівщини

На Міжнародному туристичному тижні в Одесі та конференції «Туризм як інструмент міжкультурної взаємодії», у рамках якої працювала секція «Кращі практики туристичних міст та регіонів України».

Під час презентацій різних міст та регіонів нашої держави присутні мали змогу ознайомитися також з унікальними, рідкісними об’єктами Чернігівської області, які варто відвідати, щоб відчути колорит на своєрідність Чернігово – Сіверщини, повідомляє Чернігівщина Туристична.

Це і всесвітньо відома Мезинська стоянка первісної людини, це і храми домогольської доби та пам’ятки більш пізнього періоду, це і унікальні природні об’єкти (крейдяний кар’єр, найбільше в Україні верхове болото, залишок тундри льодовикового періоду, найпівнічніша пустеля України і т.п.), це і унікальні витвори мистецтва та рідкісні для нашої держави музейні установи (музей поштова станція, присвячений кінній пошті ХVІІІ ст., музей «Слово о полку Ігоревім» та ін.), це і дворянські та козацькі маєтки, садиби. І ще багато цікавого, утаємниченого, заманливого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернігівщина туристична: вибір року — 2018»: де варто побувати

Окремий блок презентації Чернігівщини присвячений сучасній інфраструктурі: готелям, садибам, туристичним комплексам, закладам відпочинку та харчування, які працюють на території області.

Тож Чернігівщина готова приймати гостей та знайомити з красотами та туристичними скарбами.

Ще статті по темі

Back to top button