Суспільство

В ОТГ на Чернігівщині пройшла акція «Подаруй бібліотеці книгу»

Гарну традицію започаткували працівники Кіптівської Публічної бібліотеки в 2016 році – щорічно в жовтні проводять акцію «Подаруй бібліотеці книгу». І завжди цей заклик знаходить відгук в серцях постійних читачів, дехто дарує одну книгу, дехто приносить їх цілими оберемками, але здебільшого це книжки, які є класикою світової літератури.

Звісно що це чудово, адже такі твори мають багато поціновувачів, але в бібліотеках не вистачає книжок сучасних авторів, які так подобаються молоді. Деякі нові книжки в бібліотеках є, нещодавно за державною програмою до бібліотек Кіптівської ОТГ було передано багато цікавих та сучасних книжок, але є ще дуже багато, які могли б стали найулюбленішими у читачів, але на жаль їх у бібліотеках немає.

Про це повідомляють у пресслужбі Кіптівської ОТГ.

Керівництво агрокомпанії, які орендують земельні паї в Кіптях та Підлісному дізналися про акцію і вирішили зробити подарунок до Дня працівників бібліотек – привезли цілу гору книжок найвідоміших сучасних українських авторів – Володимира Лиса, Василя Шкляра, Люко Дашвара, Наталії Гурницької, Дарини Гнатко, Світлани Талан та багатьох інших. Тож, тепер читачам буде чим зайнятися довгими зимовими вечорами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button