Суспільство

В українців чи не вперше з’явилася можливість спробувати унікальні сорти сирів

Величезна кількість твердих, напівтвердих і м’яких сортів сирів виготовляється по всьому світу. Багато країн мають свої унікальні традиційні рецептури, які передаються з покоління в покоління. Сьогодні кожен українець на delikatto.com.ua може замовити натуральні сири з коров’ячого, козячого та овечого молока.

Сир Брюност з Норвегії дуже швидко завоює прихильність покупців (дивіться по силці). Коричневий колір і солодко-солоний смак з карамельним присмаком дуже відрізняє його з поміж інших сортів. Готується він на основі сироватки з коров’ячого молока з додаванням вершків, коров’ячого та козячого молока. Після довгого проварювання лактоза (молочний цукор) карамелізується.

Голландські сири ще здавна полюбились українцям, особливо варто звернути увагу на сорт Гауда. Зазвичай він готується з коров’ячого молока, але також бувають козячі та овечі. Дуже популярний цей сорт з Нідерландів (Голландії) через цікаві натуральні домішки, як дорогоцінний гриб трюфель, перець чилі, деревне вугілля, оливки, томати, спаржу, лаванду та інші не менш цікаві інгредієнти.

Якщо до вподоби сир Чеддер, то варто скуштувати ірландську продукцію, яка довершена червоним вином, віскі, лікером, часником і травами. Цей сирний делікатес не порівняти ні з чим: цікаве неоднорідне забарвлення, чудовий пікантний смак і аромат. Уся продукція містить тільки натуральні компоненти та є дуже корисною.

sirnaja-produkzija

До речі, недавно в українців з’явилася унікальна можливість скуштувати автентичний іспанський сир — Трончон. Вулканоподібна форма, артишок в якості сичужного ферменту, солодкуватий смак з присмаком горіхів — це ще не всі особливості данного делікатесу. Цікаво, що про цей сорт сиру згадували головні герої роману “Дон Кіхот”.

На delikatto.com.ua також є в асортименті пармезан з Італії 30 місячної витримки, Рокфор і Горгонзола з блакитною пліснявою, Грана Падано, Манчего з Іспанії, Фонталь та багато іншого. Продукцію можна купити в будь-якому місті України. Пересилаються сири та інші теплонестійкі продукти з акумуляторами холоду та в термосумках.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button