Суспільство

Ватний рубіж: Новгород-Сіверський товаришує з Росією та «молиться» на Леніна

Очільники Новгород-Сіверська всіляко підтримують зв’язки з державою-агресором.

Так, нещодавно міська влада на власному сайті «сумувала» з приводу програшу новгородських футболістів брянським гравцям у товариському матчі.

«Поразкою для новгород-сіверців завершився товариський матч у Погарі. Брянській команді (Російська Федерація) вони програли з рахунком 1:3, господарям поля – 1:2», — написали вони.

image001_cr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей пост обурив чернігівського активіста Олександра Ясенчука. На власній сторінці у Facebook він із сарказмом прокоментував вчинок місцевих керівників.

«Слава Україні! Війна на Донбасі закінчилася, Крим повернули до складу України, а керівництво Російської Федерації попрохало офіційного вибачення перед народом України за тисячі загиблих та поранених», — написав Ясенчук.

Дійсно, Новгород-Сіверський – єдине місто Чернігівщини, в якому влада «тримається» за постать Леніна, який і досі прикрашає центральну площу міста.

На противагу культурним вподобанням мера, чернігівський активіст наводить як приклад місцевого жителя, який наразі перебуває у шпиталі «з відірваними кінцівками».

Ще статті по темі

Back to top button