Суспільство

Важливість застосування піддонів під душ

Піддон для душу слід вибирати з урахуванням певних характеристик, таких як форма та матеріал, з якого він виготовлений. Вони повинні гарантувати безпеку під час щоденного використання, а також стійкість та довговічність. Якісні вироби за доступною вартістю ви завжди знайдете в магазині «Лео Кераміка».

Матеріали душового піддона

Для виготовлення душових піддонів найчастіше використовуються такі матеріали: акрил і керамограніт. Нижче розглянемо їх якості більш детально.

Акрил. Цей матеріал широко використовується, довговічний і має властивості, що дають змогу зручно проводити обробку. Його легко розрізати, а також можна виготовити душові піддони великих розмірів, адаптовані до різних вимог простору й об’єму. Однак слід з обережністю використовувати агресивні хімічні речовини, щоб запобігти пожовтінню. А можливість придбати такий піддон недорого – перевага виробів з акрилу.

Керамограніт. Застосування штучного каменю дає змогу створювати якісні вироби на індивідуальне замовлення. Піддон із керамограніту відрізняється високою гігієнічністю, стійкістю до грибків та плям, а також витримує нагрівання й дуже агресивні хімічні речовини. Простота догляду робить його одним із найкращих матеріалів для душового піддона саме завдяки його здатності поєднувати якість і практичність.

Шукаєте, де купити піддон для душу дешево? У мережі інтернет-магазинів Leoceramika ви завжди можете замовити з доставкою цікаві моделі. Уже зараз якісні варіанти піддонів від відомих брендів доступні в багатьох містах України: Львові, Києві, Харкові, Запоріжжі, Одесі, Чернівцях.

Душові піддони: важливі аспекти вибору

Є деякі особливості, які завжди повинні бути притаманні міцному та якісному піддону для душової кабіни. Ось найважливіші:

  • Ударостійкість, щоб уникнути тріщин і можливих вм’ятин.
  • Відсутність ковзання, для кращої безпеки.
  • Можливість швидкого очищення.
  • Стійкість до високих температур.

Також слід звернути увагу на висоту водостоків. Чи є вона правильною для встановлення вбудованого душового піддона? Цей аспект обов’язково слід взяти до уваги.

Як встановити піддони під душ

Монтаж такого виробу має вирішальне значення. Він повинен виконуватися поетапно, оскільки від цього залежить функціонування та працездатність душу.

Для цього потрібно обов’язково виконати такі кроки.

Перший етап – необхідно купити душовий піддон, що підходить для вашої ванної кімнати за розмірами та матеріалами.

Після того як ви придбали піддон, який найкраще відповідає вашим потребам, можна нарешті приступити до роботи. Насамперед треба подумати про злив: чи є він у підлозі? Центральний чи ні? Останній крок стосується безпосередньо встановлення душового піддона. Якщо у вас керамічний виріб, без необхідності підйому, його фіксація здійснюється спеціальним клеєм.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button