Суспільство

Вчитель 33-ої школи відмовився повертатися на роботу і захворів

Учителя Чернігівської ЗОШ № 33 Юрія Корольова звільнили. Після цього йому стало зле.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат Чернігівської міської ради Ірина Березинець.

«Тільки повернулась із школи № 33. Юрій Васильович вже не працює в цій школі. Корольов Юрій дуже любить дітей та свою роботу. Він з задоволенням організовував дітей не тільки на патріотичні заходи, ходив з ними в походи, радив, щ робити в тому чи іншому випадку. Діти просять повернути його в школу. Але я не про те. Юрій Васильович – це людина, у якої є совість. Він сам себе з’їдає за цей випадок. Я поспілкувалась з ним і вирішила звернутись до громади. Не будьте великими карателями. Людина звільнена. Але не добивайте ногами лежачого», — написала вона.

Також Ірина Березинець додала, що під час спілкування в директора йому стало погано, піднявся тиск і його поклали на диван, а учні школи забігали до кабінету і цікавились його станом.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Зауважемо, що це не єдина жертва Ваших «Правдивих» і «чесних» публікацій, шановний ЧЕЛАЙН! У гонитві за рейтенгами та «гарячими» темами, ви вклали до лікарень міста вже не один десяток порядних та, справді, чесних, на відміну від ваших співробітників та постачальників інформації, людей! Схаменіться, будьте добрішими до тих, про кого ваші «гарячі та жаренені» новини. Інформаційний вакум — не привід для публікацій гопнецьких відео! Саме завдяки Вашим старанням це ганебне відео переглянуло так багато користувачів мережі та довело до хвороби Юрія Корольова!

Back to top button