Суспільство

Великдень на Чернігівщині пройшов без порушень

Під час проведення масових заходів на Великдень поліцейські несли службу біля кожної культової споруди Чернігівщини, слідкували за публічним порядком та дотриманням карантинних обмежень.

За словами начальника Управління превентивної діяльності в Чернігівській області Олексія Дяговця, під час святкування Великодня в Чернігівській області службу несли близько 1,5 тисячі поліцейських.

Поліцейські провели широку роз’яснювальну роботу серед громадян, налагоджували комунікацію з органами влади та духовенством. В результаті проведеного комплексу профілактичних заходів святкування пройшло спокійно і без порушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паски та крашанки: як жителі Чернігівщини готують до Великодня (Фото)

Напередодні свята Нацполіція в Чернігівській області була переведена на посилений варіант несення служби. Ситуаційний центр Головного управління Національної поліції у цілодобовому режимі моніторив оперативну обстановку в області.

Поліція налагодила чіткий обмін інформацією між територіальними підрозділами, Національною гвардією, рятувальниками, прикордонниками, міграційною службою тощо.

Поліція Чернігівської області висловлює вдячність настоятелям храмів за організацію Великодня (розмітка на асфальті, дотримання дистанції тощо), а вірянам за те, що прислухалися до правоохоронців і в переважній більшості залишилися святкувати у колі родини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button