Суспільство

ВИБУХОВИЙ КОНКУРСНИЙ АНШЛАГ: унікальні пропозиції від «ЧЕЛАЙН»

Дорогі читачі!

На вулиці панує прохолодна осіння погода. Не за горами зима із снігопадами, морозами та хурделицями. А там уже і Новий рік. А відтак – ми інформуємо вас, що нашу газету на наступний 2019 рік можна передплатити вже зараз. Дякуємо, що ви і надалі залишаєтесь разом із нами! Ваша підтримка нам дуже потрібна. Вона вселяє в нас оптимізм і розуміння, що творча редакція працює недарма і що йдемо правильним шляхом.

Ми єдині, хто не боїться писати правду. Для багатьох незручну, болючу, слизьку – але таку потрібну всім правду! Весь цей час ми відстоювали ваші інтереси, розповідали про вас, для вас і заради вас! Так буде і надалі! Ми боролися з нещирими чиновниками та виводили на чисту воду корупціонерів! Ми захищали вас, простих людей. Так буде і надалі!

Попри багато труднощів: недоліки поштового реформування, стрімке і постійне зростання цін на папір, друк і доставку ми є і надалі залишаємось найдешевшим обласним виданням.

перед

Передплатити газету «Голос Чернігівщини. ЧЕЛАЙН» на наступний рік можна вже просто зараз у будь-якому поштовому відділені. Також передплачуйте газету в пересувному відділені (в працівників пошти, які розвозять кореспонденцію на автомобілях). А також можете здійснити передплату через інтернет за допомогою додатка «Приват 24»         .

Як і раніше, на сторінках нашої газети спеціально для Вас публікуватимемо статті про рідні села й односельчан, які після виходу тижневика ставатимуть знаменитими на всю область. Також обіцяємо ще більше розслідувань, гострих і викривальних статей, аналітики з порадами експертів, аби жителі Чернігівщини вже сьогодні знали, що насправді відбувається довкола. І, звісно ж, у новому році – нові рубрики та нові актуальні теми.

Ми дуже радіємо, коли отримуємо листи від вас. І завжди дуже раді вашим телефонним дзвінкам. Пишіть і телефонуйте нам. Розповідайте про свої радощі та здобутки, діліться проблемами та сумнівами. Ми відкриті й обов’язково реагуватимемо на ваші звернення, зауваження та пропозиції. Лише в єдності ми – сила!

Ми постійно проводимо різноманітні цікаві конкурси і розігруємо цінні призи!

А цього разу взагалі анонсуємо ВИБУХОВИЙ КОНКУРСНИЙ АНШЛАГ!

Тільки для вас – наших передплатників – одразу три конкурси і безліч призів!

Із повагою Ірина Осташко, головний редактор газети «ЧЕЛАЙН»

1

2

3

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Здравствуйте. у Вас годовая цена равна сумме двух полугодичных оплат… какой смысл оплачивать за год? в том то и смысл — если человек решил оплатить на год, то надо его стимулировать ценой, сделать ешевле пусть даже на 15-20грн и так вы точно удержите подписчика год, а не пол года…

    1. Всі друковані ЗМІ працюють за таким алгоритмом! Але ми пропонуємо постійні акції для наших читачів. Окрім призів — дві підписки на півроку за ціною однієї. Тому передплачуйте собі і ваші близькі отримають безкоштовно передплату на 6 місяців. Чудово, правда?

Back to top button