Суспільство

Від сьогодні на перехресті вул. Кільцева — вул. Генерала Бєлова автомобілі рухатимуться по колу

З 13 липня на перехресті вул. Кільцева — вул. Генерала Бєлова запроваджується круговий рух автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух по вулицях Реміснича, Коцюбинського та Мстиславська буде одностороннім

У перші дні дії нової організації руху на під’їзді до кола над дорогою між стовпами висітиме помітний, триметрової ширини банер, який попереджатиме водіїв про зміни.

— Аварії на цьому перехресті були часто, — розповідає речниця чернігівської патрульної поліції Ганна Чернявська. – Бо водії, виїжджаючи з кола, не надавали переваги водіям, які їдуть по вулиці Кільцевій, хоча вона до завтрашнього дня є головною. Тому й було прийняте рішення змінити організацію дорожнього руху, тобто зробити круговий рух головним. Від завтрашнього дня, коли з’являться відповідні дорожні знаки і розмітка, на цьому перехресті рух по колу буде в пріоритеті. І ті транспортні засоби, які будуть рухатися по колу, матимуть перевагу перед іншими. Патрульна поліція закликає водіїв бути уважними, звертати увагу на дорожні знаки і розмітку аби уникнути ДТП.

До речі, патрульні поліцейські, можливо, будуть стояти тут у перший день дії нової організації руху – але не щоб штрафувати, а щоб звертати увагу водіїв на зміни, додала вона.

Як відомо, ремонт транспортної розв’язки на перехресті вулиць Бєлова – Кільцева передбачає влаштування кола діаметром 56 м, а проїжджа частини розширюється до 10 м.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button