Суспільство

Відбулася зустріч двох поколінь (Фото)

«Осінь у природі і осінь у душі…», — саме так розпочали свій виступ учні Коропської ЗОШ ім. Т.Г. Шевченка, який приготували для студентів Університету третього віку.

І пору року для подібної зустрічі, напевно, вибрали не даремно, адже осінь життя людського така ж лірична, спокійна, виважена і трохи сумна, як і однойменна пора року.

Цю зустріч ініціювали учні школи, аби засвідчити свою вдячність, шану, повагу старшому поколінню. Сказати що вони пишаються людьми, які хоч і мають поважний вік та багаж знань за плечами, але прагнуть до освоєння нового, цікавого, корисного і незвіданого, як і юні школярі. Нагадати, що різниця у віці не розділяє покоління, а зближує їх. І вже складно згадати всі ніжні, приємні слова вдячності, які почули на свою адресу дідусі і бабусі від чарівної пари ведучих.

Урочисто вбрані, з посмішками на обличчях діти співали, танцювали, розповідали вірші. А натомість отримували в подарунок квіти, щирі слова вдячності та нескінченні оплески.

Після закінчення концерту, зустріч поколінь перейшла на новий етап. У  гарному настрої, смакуючи солодкими цукерками та печивом, розпочали спілкування студенти Університету третього віку та учні школи. За спільним столом смакували чашкою запашного трав’яного чаю два покоління. Що може бути більш приємним для людського вуха, ніж чути веселе дитяче щебетання поряд зі стриманим, щирим сміхом літніх людей.

 Джерело: Коропська громада

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button