Суспільство

Відбувся конкурс на посаду директора комунального закладу РЛП «Міжрічинський»

Засідання конкурсної комісії провела виконуюча обов’язки голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова.

Загалом на розгляд конкурсної комісії надійшла лише одна заява від кандидата, який забажав взяти участь у конкурсному відборі на зайняття посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради, — Сергія Кошового.

Претендент подав повний пакет документів, визначений комісією на попередньому засіданні 30 липня.

Під час розгляду поданої заявки з’ясувалося, що освіта Сергія Кошового не відповідає встановленим вимогам у зв’язку з тим, що він закінчив Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Правознавство». Законодавство вимагає, аби подібні заклади очолювали виключно екологи, біологи або географи.

Однак, за відсутності інших учасників, конкурсна комісія погодилася розглянути програму Сергія Кошового. У планах претендента на посаду директора комунального закладу — створення служби охорони, розвиток туристично-рекреаційної діяльності та розбудова відповідної інфраструктури, проведення наукових досліджень, розробка електронного туристичного довідника, пошуки нових джерел фінансування закладу тощо. Крім того — співпраця з громадськістю та науковцями.

Як відомо, КЗ «РЛП «Міжрічинський» створений у квітні цього року, у червні затверджено Положення про нього. Зараз необхідно провести реєстрацію закладу та сформувати штат працівників, а також затвердити проект організації території. Тому за результатами обговорення комісія вирішила внести подання голові Чернігівської обласної ради щодо призначення Сергія Кошового виконувачем обов’язків директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради.

Відповідний пакет документів доручено підготувати Департаменту екології та природних ресурсів ОДА.

Ще статті по темі

Back to top button