Суспільство

Відчути молодість і повноцінне життя: на Чернігівщині закликають активно проводити час

У публічному просторі «Галявина казок» у Новгород-Сіверському можна активно й з користю проводити час разом із друзями.

Про це повідомляє РВА.

У парку є безоплатний Wi-Fi, за допомогою якого ви пірнете у вир інтернету, щоб знайти цікаві ідеї, як можна ще урізноманітнити своє дозвілля, за бажання сміливо втілювати їх у життя та пропонувати іншим долучитися.

Якщо ви за активний відпочинок – пропонуємо на сьогодні пограти у дартс, бадмінтон і «Пекаря», любителі настільного тенісу можуть позмагатися в міському Будинку культури.

Намалювати на асфальті можна все що завгодно! Малюки можуть створювати власні витвори мистецтва кольоровою крейдою. Крім малюнків, на асфальті можна створювати ігри, а також придумати незвичайний сюжет для фотосесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діток із Чернігівщини вчили виготовляти ляльки-мотанки (Фото)

«Наша активність наближає Перемогу над російським агресором!

Війна вносить свої корективи, але ми маємо забезпечувати молодь усім тим, що дає їй змогу відчувати свою молодість, мати повноцінне життя і розвиватися.

Попри негативні емоції, страх, труднощі ми повинні відчувати позитивні емоції. Ворог має знати, що нас не зламати», – зазначається в повідомленні.

Охочі мають змогу отримати необхідний спортивний інвентар для ігор на вулиці, кольорову крейду у чергового районної військової адміністрації (І поверх адмінібудівлі). Також усі небайдужі, хто може надати інвентар для ігор, можуть звернутися до районної військової адміністрації (І поверх).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button