Суспільство

Відкриття ЦНАПу у Городні переноситься

Відкриття Центру надання адміністративних послуг  у Городні переноситься.

Про це повідомляє міська рада.

За ініціативою донора, у зв’язку з державними карантинними заходами, спричиненими пандемією COVID-19, терміни реалізації проекту перенесені та до кінця жовтня 2020 року.

Станом на сьогодні Городнянська міська рада завершила навчання за тренінговою програмою, розробленою експертами Програми «U-LEAD з Європою». Також було частково отримано інституційну підтримку в обсязі, визначеному у індивідуальному Технічному Завданні на створення ЦНАП. Повністю інституційна підтримка буде завершена після карантинних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін ухвалив перелік адмінпослуг, які надаватимуться в ЦНАП під час карантину

Крім того, приміщення для майбутнього ЦНАПу вже готово та в повному обсязі поставлено необхідні меблі та інформаційні вивіски (ознакування). Чекаємо на поставки необхідного ІТ-обладнання, оскільки на даний час вони призупинені у зв’язку з карантинними заходами. За інформацією від представників Програми, всі поставки фізичної допомоги, визначеної Технічним Завданням, будуть продовжені та завершені Програмою у повному обсязі після завершення в Україні карантинних обмежень та відкриття державного кордону для транспортування товарів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button