Суспільство

Відомий письменник приїхав до райцентру Чернігівщини й отримав солом’яного бриля

Зустріч із публіцистом і політиком, народним депутатом України шести скликань, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка Володимиром Яворівським пройшла у Коропі – в читальній залі центральної районної бібліотеки.

Про це повідомляють у секторі інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради.

Коропській публіці автор 11 романів, серед яких відомі «Автопортрет з уяви», «А тепер – іди», «Марія з полином у кінці століття», «Криза», презентував новий роман про княгиню Ольгу «В мене вечеряв Ісус», що невдовзі вийде друком. Представив Володимир Яворівський і кілька інших своїх видань: «Іван окаянний», «Найдовша ніч президента», «Лягти!!! Суд іде…»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Печорна – про письменництво, досягнення, плани і трансформацію особистості

До речі, письменник уже не вперше був у Коропі – він приїздив раніше, коли збирав матеріал до роману про Івана Мазепу. З Коропом пов’язаний сюжет цього твору. Гості заходу мали можливість поспілкуватися з письменником та придбати книжки з його автографом.

Наостанок на згадку про Коропщину Володимир Яворівський отримав подарунок − в.о. директора централізованої бібліотечної системи Ольга Макуха вручила йому солом’яного бриля, якого сплів місцевий майстер народного мистецтва Василь Перепадя.52765587_150836192523669_2333580565141258240_n

Ще статті по темі

Back to top button