Суспільство

Основні новини Чернігова і області за 10 серпня

10 серпня розпочалось із негараздів. О 8.30 біля залізничного переїзду між Количівкою і Баклановою-Муравійкою молода дівчина на «Ланосі» не впоралася з керуванням і влетіла у стовп. На щастя, вона не отримала тілесних ушкоджень – тільки шок.

І знову потопельник. У Сеймі втопився 17-річний студент із Сумщини.

На Князя Чорного відновили будівництво. Незабаром тут з’являться два житлові будинки – один на три поверхи (плюс цокольний поверх), інший – на п‘ять. Представники громадськості обіцяють протести.

ЧEline поцікавився в чернігівців, хто ж має забезпечувати місто дитячими майданчиками. Більшість опитаних вважають, що цим питанням повинна займатись міська влада.

На жаль, дедалі частіше українські медійники зазнають утисків. Чернігів не стоїть осторонь. Замовник брудних листівок заступник голови обласної ради Арсен Дідур вини не визнає і відхрещується від власних слів.

Стало відомо, що Міжнародний музичний фестиваль «Chernihiv Jazz Open» пройде 10 вересня на головній сцені обласного музично-драматичного театру імені Шевченка. Організатори обіцяють насичену програму джазового драйву.

А вже сьогодні з метою анонсу свого жовтневого концерту біг-бенд «Biss-Quit» розважив чернігівців просто неба.

 

Ще статті по темі

Back to top button